Energiebrein: duurzaam energie opwekken, besparen en energieleveranciers vergelijken

Prijzen van alle energieleveranciers vergelijken en overstappen? Dat kan hier! Bespaar veel geld en kies voor een nieuwe (duurzame) energieleverancier. De vergelijker werkt heel makkelijk, en neemt alles mee in de vergelijking om voor jou de beste keuze te maken. Succes!

Uitleg

In de onderstaande vergelijker worden de prijzen van alle energieleveranciers vergeleken op basis van jouw woonsituatie. Vul links je adres en huidige verbruik in (schatting is voldoende). Daarnaast kun je bij eigenschappen je voorkeur aangeven voor de duurzaamheid (groen/grijs) en gewenste contractduur. Druk vervolgens op "ophalen" en je krijgt rechts te zien wat voor jou de goedkoopste deal is!

Direct overstappen?

Dat kan! Klik voor de gewenste leverancier op "aanvragen". Je hoef verder niks te doen, want er zit een overstapservice bij. Dat betekent dat je nieuwe leverancier alles regelt met de oude.

Wil je liever nog even nadenken? Uiteraard geen probleem. Klik dan links onderin op "verstuur" om de resultaten naar uzelf toe te mailen.

Deel deze vergelijker!

Wil je jouw vrienden en familie ook laten profiteren van de goedkoopste energie? Like dan onze vergelijker zodat ook zij meteen aan de slag kunnen!